Beroepsorganisatie

Elfrink ten Bokum B.V. is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Elfrink ten Bokum B.V. heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.

Via het RB hebben Joris Elfrink en Luc ten Bokum de Masteropleiding aan de Federatie Belastingacademie gevolgd, waardoor zij de titel Master Belastingadviseur (MB) mogen voeren. Zowel Luc ten Bokum als Joris Elfrink zijn als Master Belastingadviseur en Register Belastingadviseur, titel MB RB, lid van het in Culemborg gevestigde Register Belastingadviseurs (RB) waardoor de kwaliteit is gewaarborgd.

Meer informatie over het RB zie http://www.rb.nl/